E-pak Kunststof die Co., Ltd overhandigen.

 

--Het milieu Efficiënte gemakkelijk-Pak van Economial--

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. certificaten
China E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. certificaten
Zij zijn professionele fabrikant voor logistiekmateriaal met hoogste-kwaliteitsproducten en de beste dienst, verkies ik met hen samen te werken.

—— Bella Lam

De eerst bevolen steekproeven zijn zeer goed, volledig overeenkomstig onze vereisten. Wij kunnen samenwerking tussen bedrijven op lange termijn met hen vestigen.

—— Ibrahim Santos

Ongeveer logistiekcontainers en plastic pallets. Wij consultanted e-Pak en zij anoswered professioneel.

—— Joyce Sy

1 2 3 4 5 6 7
E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd.

Wij hebben professionele injectievorm en injectie het vormen producten 14 die jaar gedaan, met 30 reeksen van de vorm worden uitgerust verwerking het materiaal, proffessionalcad, CAM, CAE technologie en speciaal het testen materiaal. Onze matrijs omvat: de plastic delen, de huishoudapparaten, de medische apparatuur, elektronisch en de elektrische apparaten enz. van opslagcontainers auto.

Wij hebben hoog-effiencyproductiecapaciteit, hebben voorraad van de containers van het stapelnest.

Gebruik de van de het effectweerstand van 100% nieuwe het polypropyleen grondstof met hoge weerstand. OVERGEGAAN ISO9001: de kwaliteitssysteem van 2008 SGS authentificatie De authentificatie van de voedselrang

  • lopende band

    Wij hebben professionele injectievorm en injectie het vormen producten 14 die jaar gedaan, met 30 reeksen van de vorm worden uitgerust verwerking het materiaal, proffessionalcad, CAM, CAE technologie en speciaal het testen materiaal.

    Onze matrijs omvat: de plastic delen, de huishoudapparaten, de medische apparatuur, elektronisch en de elektrische apparaten enz. van opslagcontainers auto.

     

    E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. fabriek productielijn 0E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. fabriek productielijn 1E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

Contactgegevens
E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. Elaine Chin

Tel.: 86-18520069916

Direct Stuur uw aanvraag naar ons